офис обурудване, принтер, скенер, копирни машини, ксерокс, xerox

Xerox Holdings Corporation обяви набор от нови решения и услуги,  с предназначени да ускоряването на дигиталната трансформация, продуктивността и сигурността на хибридното работно място. Компанията се фокусира върху потребителското изживяване, цялостната хардуерна и софтуерна сигурност, за да увеличи производителността на клиентите и да поддържа сигурна и устойчива работна среда. Последните актуализации включват фамилията Xerox VersaLink принтери A4 и многофункционални принтери (MFP), които използват машинно обучение, за да разпознават общи задачи и да предлагат по-ефективни процеси. Приложението за сканиране Xerox Intelligent Filer използва изкуствен интелект, за да осигури автоматична категоризация и стандартизирани структури за именуване. Платформата Xerox Workflow Central автоматизира трансформацията на хартиени и цифрови документи на всяко устройство, включително компютри, таблети, мобилни устройства и мултифункционални устройства. Компанията също така направи ключови подобрения на услугите за управляван печат на Xerox (MPS), които сега включват fleet maintanance от принтери в Cloud и управление на консумативи, и автоматизирано внедряване на драйвери за всяка марка принтер. Cloud подхода на компанията е проектиран да отговори на нуждите на всеки клиент, независимо от размера му.

Xerox също добави, че новите модели на популярната серия Xerox VersaLink, съответно C620/B620, ще бъдат достъпни във всички региони до края на месец март.

Оригинален източник: https://www.news.xerox.com/news/xerox-announces-new-solutions-to-advance-productive-hybrid-work-environments-and-simplify-it-efforts